06 maj 2007

Fotbollsfeber á la Arnefjord

Minns du 16 oktober 2006? Jag gör det, 164461 gör det!! Om du inte kommer ihåg, kommer här en liten påminnelse, en påminnelse som ger alla oss fotbollsvänner riktiga feberrysningar. I matchen mellan AIK och Helsingborg, gör Arnefjord självmål i matchens 92:a minut. Ett självmål som betydde 2-1 till HIF: Härlig, härligt ..

Titta och njut ..



uploader 164461

Andra bloggar om: , , ,

Ännu en härlig förlust för AIK

Vilken härlig fotbollseftermiddag jag fick på Pizzeria 12 i Nyköping! Tack vare SJ:s lördagstidtabell, då tåg går mer sällan än någonsin fick jag en timma över efter vernissagelördagen på Galleri K i Oxelösund. Men så här efteråt kan jag inte beklaga mig över SJ.

För där bland pizzabeställningar och pizzasallad fick jag se hur Razer Omotoyossi tåfjuttade in 1-0 till Helsingborg inför dryga 17 000 svartagula supportrar :-). Jag jublade medan pizzabagaren grät, han brydde sig egentligen inte om vilka som vann, men han hade ett kryzz på sin stryktipsrad!

Dags för del tre i den underbara filmserien, AIK ur Allsvenskan.
Tack Helsingborg, tack Stuart Baxter, Daniel Andersson, Fredrik Björck, men framför allt tack Razak!

Feber - Bio
presenterar

AIK ur Allsvenskan del 3
AIK - Helsingborg 0-1


Tyvärr blev det lite smolkigt i fotbollsfeberbägaren efter matchen, då det utbröt ett stort huliganbråk i kvarteren kring Råsunda. Ett 100-tal huliganer från AIK, Hammarby och Helsingborg var enligt Svd inblandade, med skadade och skadegörelse som avslutning på denna annars underbara allsvenska fotbollslördagen.

Att det gröna fotbollshjärtat också fick sig en törn igår talar vi tyst om! Den trista matchen på Vitalavallen får jag återkomma till på en annan plats under dagen, men den matchen kommer aldrig att hamna på fotbollsfeber och det beror inte bara på att det saknas matchbilder ...
Andra bloggar om: , , , ,